(359) 888 975 034 vkrystanova@gmail.com

За мен

Д-р Вероника Кръстанова е член на Българското дружество по акушерство и гинекология (БДАГ), Български лекарски съюз (БЛС),Българска асоциация по мини инвазивна гинекология (БАМИГ), Европейското дружество по гинекологична ендоскопия-(ESGE), член на Европейската Асоциация по перинатална медицина (ESPM) и Европейското дружество по Естетична гинекология (ESAG), член на Българска Асоциация по семейно планиране и сексуално здраве(БАСП).

Експертна грижа за пациентите

Завършва медицина в МУ София през 1999г.  Специализирала в СБАЛАГ” Майчин дом,” където през 2006г.  придобива специалност” Акушерство и гинекология”.   Работи в 26 ДКЦ и в кабинета на “Асоциация по семейно планиране и репродуктивно здраве”.
В МБАЛ” Токуда” от 2007г. до настояще.
Преминала квалификационни курсове по ехографска и доплерова диагностика в акушерство и гинекологията, колпоскопия и деструктивно лечение при предракови състояния на шийката на матката, лапароскопия и хистероскопия.
Завършила квалификационен курс по колпоскопия под ръководството на
проф.  Алберт Сингер. Специализиран курс по диагностична и оперативна лапароскопия към клиниката на проф. Д-р Г.Горчев и курс по диагностична и оперативна хистероскопия.
През 2016г. в Маастрихт специализиран курс по оперативно акушерство и гестационна хипертония.
С дългогодишен опит в областта на проследяване на високо-рискова бременност, оперативно и нормално акушерство.
Участва в програмата “Промяна на наратива” под ръководството на Пол Броуди и Мъри Нъсел – “Changing narativ” Paul Browde, Murrey Nossel.
През 2018г. завършва аспирантура по Естетична гинекология-към Американската Естетична Асоциация, Дубай, ОАЕ.

Д-р Вероника Кръстанова е член на Българското дружество по акушерство и гинекология (БДАГ), Български лекарски съюз (БЛС), Българска асоциация по мини инвазивна гинекология (БАМИГ), Европейското дружество по гинекологична ендоскопия-(ESGE), член на Европейската Асоциация по перинатална медицина ( ESPM) и Европейското дружество по Естетична гинекология (ESAG), Председател на УС на  Българска Асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП).

Говорете с експерт

Защо да изберете нас

N

Лекари специалисти

N

Кратко време на изчакване

N

Над 12 години в болнична помощ

препоръка

73 + 1 =

Обадете се за повече информация или ни изпратете съобщение

 

Контакт

Позвънете ни

(359) 888 975 034

Пишете ни

vkrystanova@gmail.com

Изпратете ни съобщение