(359) 888 975 034 vkrystanova@gmail.com

Естетична Гинекология

Високоспециализирана част от гинекологията, обединяваща – гинекология, дерматология с резултати:
  •  повлияване на влагалищна сухота
  •  възстановяване след раждане
  •  повлияване на нарушения в уриниране.
  •  сексуална дисфункция 

Услуги

 

N

Стягане на влагалище

Неоперативен метод за стягане и подмладяване на влагалището посредством иновативна технология Ultra Femme 360.  Напълно безопасна и бърза радиочестотна технология за естетично подобряване на интимната зона.  Процедурата е подходяща за жени след раждане, жени в пери-и менопаузален период, жени желаещи да подобрят сексуалния си живот. 

N

Козметично избелване

Пигментацията, в интимната област винаги е била по-засилена.  Състоянието е напълно нормално и не се влияе от здравето и добрата физическа форма. При някои жени тази пигментация е значително по-висока.  Процедурата е предназначена, за намаляване на тази хиперпигментация. 
N

Уголемяване на G-точката

Неоперативна процедура на инжектиране на хиалуронова киселина или PRP филър (мезотерапия) на предна влагалищна стена или в областта на клитора, което води до подобряване на сексуалното  удоволствие и оргазмите при жената. 

N

Послеродово възстановяване

След вагинално раждане тъканите на влагалището се отпускат и намаляват еластичността си.  Намалява и мускулния тонус на влагалището.  С помощта на Ultra Femme 360, се увеличава кръвоснабдяването и се засилват метаболитните процеси, в третираните зони.  Ефектът е след първата процедура. 

N

Уголемяване на лабия майора

Инжектирането на филъри, с хиалуронова киселина, подобрява сексуалността и естетичния вид на лабиите.  Процедурата е безболезнена и се извършва под локална анестезия, резултата е индивидуален .

N

Лабиопластика

Лабиопластиката е процедура по намаляване формата и размера на малки лабии.  След раждане или с възрастта, може да се промени размера на лабиите ни.
Можем да открием, че размера или формата на лабиите, ни причинява дискомфорт при спорт или просто не ни харесва формата им.  Каквато и да е причината ви, ние можем да помогнем.

Говорете с експерт по гинекология

Позвънете: (359) 888 975 034

Вероника Кръстанова

Вероника Кръстанова

Естетична Гинекология

Контакт

Позвънете ни

(359) 888 975 034

Пишете ни

vkrystanova@gmail.com

Изпратете ни съобщение